На 18 юни /неделя/ от 13:30 ч. по БНТ 1 ще

...
На 18 юни /неделя/ от 13:30 ч. по БНТ 1 ще
Коментари Харесай

БНТ1 ще излъчи тазгодишния концерт Мост на небесата в неделя от 13.30 ч.

На 18 юни /неделя/ от 13:30 ч. по Българска национална телевизия 1 ще бъде излъчено 3-то издание на концерта " МОСТ НА НЕБЕСАТА ", който фондация " Нашият дом е България " осъществя преди месец на скалния феномен " Божия мост ".

 

" Със сигурност това е най-сложният театрален план, който ние от фондация " Нашият Дом е България ", сме имали шанса да организираме и осъществяваме! По-сложен би бил концерт на Камен дел или в Ягодинската пещера... "

 

Това написа идеологът на родолюбивата фондация арх. Пламен Мирянов в обществената мрежа във връзка пасхалния театър до с. Лиляче.


" Този път в програмата са включени и национални танци, както и къси възстановки на славни моменти от християнската история... Положени бяха големи писания месеци наред за организация, а по-късно са създаване на краткотрайни трибуни ( които след това след концерта се демонтират), краткотраен монтаж на десетки осветителни тела в гората на стръмен терен, създаване на краткотрайна платформа за акробати, основаване на дървени табели с цитати от Свещеното писани със специфична извивка за да се вписват към стволове на дърветата и още доста много елементи... ", добави още арх. Мирянов.


И добави: " Благодаря на всички уредници с изключение на мен, на всички благоукрасители, дърводелци, осветители, озвучители, тон-режисьори, оператори, фотографи, охраняващи, градинари, алпинисти, техници, готвещи, грижещи се за нас...

Огромно благодаря от сърце!
Благодаря от сърце и на участниците! "

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР